Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Musicata solidària per la lluita contra l’ELA al celler Mas Foraster de Montblanc

És la sisena edició i tindrà lloc el pròxim dissabte 13 de juliol, durant la tarda

Imatge del p´blic de la Musicata Solidària l'any passat Imatge del p´blic de la Musicata Solidària l'any passat MUSICATA SOLIDÀRIA
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 08 Juliol 2019 10:26

Torna la Musicata Solidària en favor de la lluita contra l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), que arriba a la seva sisena edició, en un dels cellers referents de la Conca de Barberà, el Mas Foraster, a Montblanc. Tindrà lloc el pròxim dissabte 13 de juliol, en una tarda plena de música, on tot el públic que faci cap al celler, podrà degustar els vins de Josep Foraster i de Ilusión+, empresa que destina part dels beneficis de les seves vendes a diferents fundacions que lluiten en contra de la malaltia de l'ELA. Com a novetats, enguany hi haurà una actuació de swing, de l’escola BASIC i un monòleg a càrrec del periodista reusenc Toni Mateos.

La Musicata Solidària en favor de la lluita contra l’ELA se celebra un cop més, i aquesta és la sisena vegada. En aquesta edició, l'organització de la Musicata Solidària s'ha plantejat l'objectiu de superar la xifra assolida en la cinquena edició, que van ser 1.800 euros, per poder aportar, els màxims beneficis a la Fundació Miquel Valls, que treballa incansablement per millorar el dia a dia de pacients i familiars de la ELA.

Com a novetat, enguany es podrà gaudir de l'actuació del grup de ball swing, de l'escola BASIC, que ensenyaran, a tots aquells que ho desitgin, a ballar aquest estil de música, al ritme del grup de versions de jazz, els montblanquins, Leitmotiv. A més, l'edició d'enguany, comptarà, no només amb la presentació de l'acte a càrrec de la periodista i actriu Elisabet Carnicé, sinó que també tindrem al periodista reusenc, i monologuista, Toni Mateos.

Pel que fa als tradicionals concerts d’aquest esdeveniment, enguany actuaran la violinista Sasha, el duet de guitarra i veu Paüra, també es podran veure les versions de jazz de Leimotiv o bé escoltar el cantautor Quico Tretze i el Cor Postres de Músic.

Tots aquells que vulguin comprar les seves entrades per assistir al concert i tast de vins, o col•laborar amb Fila 0, per a qui no pugui assistir, ho poden fer a través d’aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: