Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Protesta al Vendrell pel cas de "La Manada de Manresa"

La protesta, que s'ha convocat en molts municipis, tindrà lloc a les 18h, a la plaça Vella

Imatge d'arxiu de la plaça Vella del Vendrell, on s'ha convocat la protesta per aquesta tarda Imatge d'arxiu de la plaça Vella del Vendrell, on s'ha convocat la protesta per aquesta tarda ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 08 Juliol 2019 07:45

El govern de l'Ajuntament del Vendrell ha anunciat que se sumarà aquest dilluns 8 de juliol a la protesta convocada en molts municipis pel cas de "La Manada de Manresa". El consistori ha animat la ciutadania a participar en la concentració que es farà a les 18h a la plaça Vella.

Amb els lemes "Tens 15 minuts, no triguis que em toca a mi" i "Uneix-te contra la gossada", la protesta recordarà i condemnarà la violació que va patir una menor de 14 anys, per part de 7 homes, a Manresa.

La concentració arriba unes dies després de l'inici de la celebració del judici pel cas conegut com "La Manada de Manresa", que va començar dimarts passat a l’Audiència de Barcelona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: