Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arxiven la denúncia contra tres exregidors de Calafell investigats pels sorolls de l'oci nocturn

El jutge conclou que l’Ajuntament ha regulat les molèsties dels locals i no pot incidir en el rebombori de la gent al carrer

Imatge de dues càmeres de vídeo vigilància de Calafell situades davant una de les discoteques del carrer Monturiol, el 14 de febrer del 2019 Imatge de dues càmeres de vídeo vigilància de Calafell situades davant una de les discoteques del carrer Monturiol, el 14 de febrer del 2019 GEMMA SÁNCHEZ / ACN
Societat ACN
Divendres, 05 Juliol 2019 09:53

El jutjat d’instrucció número 2 del Vendrell ha arxivat provisionalment la causa amb què investigava tres exregidors de Calafell per un delicte ecològic pels sorolls derivats del carrer Monturiol, on es concentren els locals d’oci nocturn. Segons la interlocutòria a què a tingut accés l’ACN, el jutge conclou que els exregidors de Medi Ambient Josep Parera i José Antonio Jiménez van impulsar diverses mesures per pal•liar el soroll provinent dels locals. En aquest sentit, assenyala que les úniques molèsties que poden perdurar a la zona són les que provenen de la gent del carrer, les quals nega que puguin regular.

Pel que fa a l’exregidor Rafel Solé, el jutge puntualitza que no el pot investigar perquè era el responsable d’Urbanisme i no tenia competències en Medi Ambient.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: