Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils organitza diversos actes per commemorar el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+

El 25 de juny s’ha programat un espectacle de contes sobre la diversitat familiar

Imatge de l’espectacle 'Tots/es nosaltres' de la companyia Fest-t’ho com vulguis, que es representarà el dimarts 25 de juny, a la pèrgola del Parc del Pescador Imatge de l’espectacle 'Tots/es nosaltres' de la companyia Fest-t’ho com vulguis, que es representarà el dimarts 25 de juny, a la pèrgola del Parc del Pescador CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Diumenge, 23 Juny 2019 17:50

L’Àrea de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Cambrils ha organitzat diversos actes per commemorar, per cinquè any consecutiu, el Dia Internacional de l’Orgull LGBTI+. Les activitats, que enguany s’emmarquen en el lema “Som diferentment iguals”, es portaran a terme entre el 25 i el 28 juny i durant aquests quatre dies la bandera irisada estarà present a la façana de l’Ajuntament.

Els dos actes centrals s’han programat el dia 25 de juny. El primer serà l’espectacle 'Tots/es nosaltres' de la companyia Fest-t’ho com vulguis, que tindrà lloc a la pèrgola del Parc del Pescador a les 18 hores. Es tracta d’un espectacle de contes adreçat al públic familiar per parlar i gaudir de la diversitat familiar.

La segona activitat del dia 25 serà la projecció del film 'Las Herederas', guanyador de 2 Óssos de plata, a les 20:30 hores al Cinema Rambla de l’Art. La pel·lícula és per a majors de 8 anys i l’entrada tindrà el preu especial de 1,5 euros.

Els actes finalitzaran el divendres 28 de juny, Dia per a l’alliberament LGBTI+, amb la lectura institucional per part del cos polític de l’Ajuntament de Cambrils. Aquest acte es realitzarà a les 12 hores a l’Ajuntament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: