Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El foc i la música protagonitzen la revetlla de Sant Joan a Constantí

Els actes de Sant Joan arrecaran a les 20h amb l'arribada de la Flama del Canigó / La música no faltarà en aquesta revetlla i arribarà de la mà de Star Ways Band

La majoria d'actes de Sant Joan se celebraran a la plaça de la Generalitat La majoria d'actes de Sant Joan se celebraran a la plaça de la Generalitat CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Diumenge, 23 Juny 2019 11:52

Constantí es prepara per celebrar la nit més curta de l’any, la nit de Sant Joan. Els actes de la vigília de Sant Joan, el diumenge 23 de juny, arrencaran amb l’arribada de la Flama del Canigó i la tradicional lectura del Manifest de la Flama, que es farà a les 20 h, davant de l’Ajuntament. Aquest any, l’entitat encarregada de llegir el Manifest seran els representants del Club de Tir amb Arc Constantí.

A les 21 h. la comitiva d’autoritats municipals es traslladarà fins la plaça de la Generalitat, per donar el tret de sortida a les Festes de Sant Joan, que com cada any celebra l’AAVV Centcelles. Seguidament, a les 22 h, es farà un Sopar de motxilla. Pocs minuts abans de la mitjanit, a la mateix plaça de la Generalitat, tindrà lloc l’Encesa de la Foguera de Sant Joan i un Castell de Focs, amb la col·laboració de l’Associació d’Amics de la Colla C.O.C.A.

La música no faltarà en aquesta revetlla de Sant Joan, i arribarà de la mà de Star Ways Band, la banda de versions d’un altre planeta. La vetllada finalitzarà amb un sessió musical a càrrec d’un DJ.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: