Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Obertes les preinscripcions per als cursets de natació a Altafulla

La data límit és el dijous 20 de juny i la sol·licitud s’ha d’entregar a la recepció del consistori, de 9 h a 14 h, o per correu electrònic

Els cursets de natació a Altafulla s'allargaran des de l'1 de juliol fins al 23 d'agost Els cursets de natació a Altafulla s'allargaran des de l'1 de juliol fins al 23 d'agost AJUNTAMENT D'ALTAFULLA
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 19 Juny 2019 18:53

El període de preinscripcions per als cursets de natació a la piscina municipal d’Altafulla ja resta obert, des del passat 14 de juny i fins aquest dijous 20 de juny. La sol·licitud s’ha d’entregar presencialment a la recepció de l’edifici consistorial, de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h, o fer-ho mitjançant el correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

A efectes de barem, es tindrà en compte si la unitat familiar està empadronada a Altafulla (5 punts); si no s’és resident però sí que s’està escolaritzat al municipi (3 punts), i si es compta amb grau de discapacitat igual o superior al 33% (1 punt), en què aquest darrer punt és l’únic acumulable. A més, es farà un sorteig per determinar la lletra per la qual començaran les inscripcions.

Períodes dels cursets

A partir del dimarts 25 de juny s’enviarà un correu electrònic a les persones inscrites per comunicar-los el dia i hora que començaran i les famílies interessades hauran d’assistir a l’Ajuntament per formalitzar la inscripció definitiva. El període dels cursets s’iniciarà el pròxim 1 de juliol i s’allargarà fins al 23 d’agost. Els cursets es dividiran en quatre torns. El primer serà de l’1 al 12 de juliol; el segon, del 15 al 26 de juliol; el tercer, del 29 de juliol al 9 d’agost; i el quart del 12 al 23 d’agost.

Enguany es tornen a oferir els cursets de natació per a petits, de 2 i 3 anys; de natació d'iniciació I, per a nens i nenes que no suren dins de l'aigua; de natació d'iniciació II, per a nens i nenes que sí que suren; i de natació III, perfeccionament i adults, adreçat a nens i nenes menors de 10 anys que saben nedar, a partir de 10 anys i adults. Aquest últim, no es realitzarà si no hi ha un mínim de sis persones per curset.

Els preus van des dels 45 als 50 euros. L’Ajuntament d’Altafulla recorda als acompanyants dels nens i les nenes, que l’activitat contractada és pels alumnes, si els adults volen fer ús de la piscina a la mateixa hora tenen a la seva disposició el tiquet corresponent per dia, o els abonaments específics. Els cursets de natació estan organitzats per l’Ajuntament d’Altafulla i Iniciatives Esportives de Tarragona (IET).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: