Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona recordarà dijous que hi ha persones refugiades

Amb motiu del 'Dia de la persona refugiada', Stop Maren Morum organitza aquest dijous 20 de juny diverses activitats solidàries a la plaça Corsini

Imatge d'arxiu d'una acció reivindicativa de la plataforma Stop Mare Mortum Tarragona sobre l'arribada de refugiats pel mar Imatge d'arxiu d'una acció reivindicativa de la plataforma Stop Mare Mortum Tarragona sobre l'arribada de refugiats pel mar STOP MARE MORTUM
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 19 Juny 2019 18:05

Coincidint amb la celebració del 'Dia de la persona refugiada', aquest dijous 20 de juny, Stop Mare Mortum organitzarà a la plaça Corsini de Tarragona una sèrie d'activitats amb el lema "No ens oblidem. Segueixen morint".

Les activitats s'iniciaran a les 19h, amb una projecció de vídeos i fotografies sobre la situació de les persones refugiades. A les 19:45h, es farà una lectura del manifest amb motiu del 'Dia de la persona refugiada'.

A continuació, a les 20h, es farà una representació de teatre social a càrrec del grup + aprop i es farà la cloenda amb les cançons de Cecilia Panisello.

La plataforma Stop Mare Mortum Tarragona és la coordinadora d'ONG per al desenvolupament, la defensa dels drets humans i la pau de la ciutat.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: