Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Coca amb cireres, el Toc de Festa i les cercaviles en la celebració del Corpus a Reus

La festivitat s’allargarà des d’aquest dijous 20 de juny fins al pròxim diumenge 23 de juny

El Corpus a Reus se celebrarà des del dijous 20 de juny fins al diumenge 23 de juny El Corpus a Reus se celebrarà des del dijous 20 de juny fins al diumenge 23 de juny AJUNTAMENT DE REUS
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 19 Juny 2019 13:33

És temporada de festes i a Reus queden pocs dies per començar a celebrar la festivitat del Corpus, un any més, que s’iniciarà aquest dijous 20 de juny i s’allargarà fins al pròxim diumenge 23 de juny. Durant aquests dies s’han programat més d’una vintena d’actes, entre els quals destaquen el tradicional repartiment de la coca amb cireres a la plaça Mercadal, el Toc de Festa des del Campanar, o l'Ou com Balla a l'atri de Sant Sebastià de la plaça del Castell, a més de cercaviles i ballades.

La plaça del Mercadal es tornarà a omplir aquest dijous, 20 de juny, a partir de les 9:30 h, amb motiu del primer acte programat per la festivitat de Corpus. Es repartiran 2.000 coques amb cireres entre els nens i nenes de les escoles de Reus que es preveu que vagin a la plaça per veure ballar la Mulassa i els Gegants. A la tarda, la festa tornarà a tenir com a escenari principal el Mercadal, amb una celebració oberta a tota la ciutadania i en la que es repartiran 4.000 coques, gentilesa de Forn Sistaré de Reus, amb la col·laboració del Col·lectiu del Masclet. L'arribada dels gegants a la plaça està prevista per a les 19 h.

La ciutat de Reus viurà diferents actes festius amb motiu de la festivitat de Corpus fins al diumenge 23 de juny. Entre aquests cal destacar el Toc de Festa, que tindrà lloc el dissabte 22 de juny, a les 12 h, des del Campanar de la Prioral, i el diumenge 23 de juny, a les 10 h. En el primer cas, anunciarà la vigília de la festivitat del Corpus i, en el segon, la sortida dels Gegants des de l’Ajuntament. També cal destacar l’Ou com Balla, a l'atri de Sant Sebastià de la plaça del Castell, que es podrà veure el divendres 21 de juny, de 10:30 h a 13 h i de 17 h a 20:30 h, el dissabte 22 de juny, de 10 h a 13 h i de 17 h a 20:30 h i el diumenge 23 de juny, de 10:30 h a 13 h i de 17 h a 20:30 h.

Els actes del programa es mantenen com altres anys, amb cercaviles i ballades previstes tant dissabte com diumenge, que finalitzaran a la plaça del Mercadal al voltant de les 20:45 h un cop s'acabi la processó de Corpus. El programa complet de la festivitat del Corpus es pot consultar a través del web municipal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: