Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

EL TEDxTarragona 2019, disponible al canal oficial TEDx Talks de YouTube

També s’estrena una sèrie fotogràfica que explora les emocions dels oradors abans i després de les presentacions

El periodista canongí Lluís Miquel Hurtado El periodista canongí Lluís Miquel Hurtado JUAN SEGOVIA / TEDxTARRAGONA
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 19 Juny 2019 12:13

El TEDxTarragona 'Batecs' ja està disponible al canal oficial de TEDx Talks de Youtube. Les 11 xerrades que van formar part de la darrera edició del TEDxTarragona, celebrat el passat mes de maig, ja es poden veure en aquesta xarxa social. Els vídeos, amb una durada mitjana de 15 minuts, reprodueixen íntegrament les presentacions que van oferir els oradors al Palau de Congressos de la ciutat. Així, tots aquells interessats poden recuperar les xerrades que van integrar la cinquena edició del TEDxTarragona 2019.

El oradors de la darrera sessió van ser la doctora en Ciències Humanes i Naturals Neus Roig; l’investigador a Harvard en innovació urbana Ramon Gras; la bloguera especialitzada en educació Beatriz Muñoz, el periodista Lluís Miquel Hurtado; l’activista camerunès per la defensa dels Drets Humans Sani Ladan; el funcionari de presons, poeta i filòsof Antonio de la Orza; el metge i denunciant dels abusos sexuals a Montserrat Miguel Angel Hurtado, i l’advocada Neus Oliveras.

A més, també hi van participar tres alumnes de les escoles que formen part dels TED-Ed Clubs, Irina Cohí del Col·legi Mare de Déu del Carme, Aitana Aragonès del Sant Pau i Ada Sànchez del Sant Sebastià de Els Pallaresos.

Explorant les emocions

Aquest any, com a novetat i seguint amb el lema central ‘Batecs’, el fotòtograf Juan Segovia va realitzar retrats a totes les persones que van pujar a l’escenari, abans i després de la seva presentació. El resultat és una sèrie fotogràfica que mostra les emocions experimentades en el TEDxTarragona 2019. “Volíem captar les emocions que tenen els oradors en fer una xerrada TEDx”, explica el responsable de l’esdeveniment, Agustí Lopez, que afegeix que “hi ha molta pressió en aquell escenari i amb la complicitat de Juan Segovia hem aconseguit una sèrie de fotografies on es veu la concentració, la determinació, el nerviosisme però també la satisfacció, l'alegria o l'alleujament”. El resultat es pot veure en aquest àlbum

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: