Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Foc, coca i música a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant per celebrar Sant Joan

A l’Hospitalet es realitzarà un sopar popular, un correfoc i una revetlla i a Vandellòs tindrà lloc un altre sopar i una Festa Eivissenca

Imatge d'arxiu d'un sopar popular a l'Hospitalet de l'Infant Imatge d'arxiu d'un sopar popular a l'Hospitalet de l'Infant CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Diumenge, 23 Juny 2019 11:20

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant escalfen motors per la nit més curta de l’any. A l’Hospitalet es realitzarà un sopar popular, un correfoc i una revetlla i a Vandellòs tindrà lloc un altre sopar popular i una Festa Eivissenca.

A l’Hospitalet de l’Infant la festa començarà a partir de les 21 h, amb el sopar popular, a la plaça Coll de Balaguer, durant la qual es repartirà coca i cava per tothom. A partir de les 22 h, el correfoc iniciarà el seu recorregut pels carrers del poble des de la plaça del Pou i a continuació, aquelarre a càrrec del grup de teatre Quo Vadis. El correfoc donarà pas a la revetlla, a partir de les 23:30 h, a la mateixa plaça Coll de Balaguer, a càrrec de l’Orquestra ‘Anònima’.

Pel que fa a Vandellòs, a partir de les 21:30 h tindrà lloc el sopar popular, a la plaça Drs. Gil-Vernet, amb ball a càrrec de l’orquestra Nueva Samurai. En aquest cas, el tiquets es vendran a l’Agrobotiga de Vandellòs, fins el 20 de juny. Aquest acte està organitzat pel Centre Cultural Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

D’altra banda, també se celebrarà una Festa Eivissenca de Sant Joan, la qual inclou un sopar a la fresca i cal anar vestit de blanc, a partir de les 21:30 h, al Pati el Taverna, organitzada per l’Associació de Joves de Vandellòs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: