Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'entorn natural de l'ermita de Sant Josep a Montblanc acollirà el camp de treball per a joves

El camp tindrà lloc del 15 al 26 de juliol i està adreçat a joves entre 14 i 18 anys

Imatge de l'acte de presentació del camp de treball per a joves Imatge de l'acte de presentació del camp de treball per a joves AJUNTAMENT DE MONTBLANC
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 17 Juny 2019 17:35

L'entorn natural de l'ermita de Sant Josep Montblanc acollirà, del 15 al 26 de juliol, el camp de treball per a joves, de 14 a 18 anys, d’aquest estiu. El treball a realitzar consistirà en la neteja, el condicionament d'espais i el desbrossament de diversos trams d’aquest entorn natural. Són feines que no requereixen el coneixement d'habilitats especials, però, a més, es comptarà amb la presència de persones amb coneixements tècnics de les accions a realitzar.

El regidor Santi Porta, la tècnica de Joventut, Judit Albalat, i la tècnica de Medi Ambient, Núria Foguet, han presentat aquest dilluns 17 de juny la nova edició del camp de treball per a joves. Els participants es dividiran en grups per dur a terme diverses tasques, i també es redactarà un diari del camp de treball, així com es recolliran i seleccionaran les fotografies realitzades durant el dia.

L'horari de l'activitat és de 9 h a 13 h. Les inscripcions al camp de treball, adreçat a joves de 14 a 18 anys, es poden fer des d’aquest dilluns 17 de juny fins al 28 de juny, a l'Ajuntament de Montblanc. El preu per de la inscripció és de 30 euros.

Ermita de Sant Josep

L'ermita de Sant Josep i els seus entorns juguen un paper primordial com a espai de lleure i de difusió dels valors ambientals. També és el punt de partida dels possibles itineraris a realitzar. Per aquest motiu, l'Ajuntament de Montblanc té la voluntat de fer millores en aquest espai tant proper al municipi, així com vetllar per la difusió dels valors naturals dels espais, l'embelliment del paisatge, la protecció i la conservació del ric patrimoni cultural i natural i fomentar l'atracció de visitants. Sant Josep és una àrea de lleure on s'hi poden trobar diverses fonts i una gran diversitat natural.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: