Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Martí Carnicer: "Me'n vaig tranquil d'haver fet el que tocava en cada moment"

L’històric alcalde del Vendrell posa fi a 40 anys de vida política

L'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, assegut al despatx, amb la senyera i la bandera del municipi al darrere, el passat mes de maig del 2019 L'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, assegut al despatx, amb la senyera i la bandera del municipi al darrere, el passat mes de maig del 2019 GEMMA SÁNCHEZ / ACN
Societat Josep Cartanyà
Divendres, 14 Juny 2019 16:18

El socialista Martí Carnicer deixarà de ser alcalde del Vendrell aquest dissabte 15 de juny i, amb això, posarà el punt i final a 40 anys de vida política, dels quals, 21 han estat exercint de batlle en diversos mandats. Carnicer va mantenir dijous una trobada informal amb els mitjans de comunicació i els seus col·laboradors més propers del departaments de Comunicació i Alcaldia per agrair-los la feina feta durant aquests anys.

L'històric polític vendrellenc va ser alcaldes durant els períodes 1979-1994 i 2013-2019. Martí Carnicer va dir que havia viscut de manera diferent les dues etapes com a alcalde: "En els primers anys ens tocava fer moltes coses" -citant com a exemple l'encausament de la riera- i, en canvi, en aquest darrer mandat "hem hagut de dedicar-nos a endreçar la casa".Carnicer va confessar que marxa "no satisfet, sinó més aviat tranquil perquè em sembla que he fet el que tocava en cada moment”.

L'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, als jardins del Museu Fenosa, amb representants dels mitjans de comunicació i de treballadors d'Alcaldia i Comunicació: 

Martí Carnicer i mitjans de comunicació

40 anys de política i de servei a les institucions

Martí Carnicer Vidal (El Vendrell, el 8 de gener del 1951), casat i pare de tres fills i llicenciat en Ciències Econòmiques. Carnicer ha estat alcalde del Vendrell (1979-1994 i 2013-2019), diputat pel PSC al Parlament de Catalunya (1984-2003), secretari general d’Economia durant els governs tripartits de Pasqual Maragall i José Montilla (2003-2010) i diputat provincial a Tarragona (2011-2019), i president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

Martí Carnicer abandona la política activa però seguirà vinculat com a membre dels patronats de la Fundació Apel·les Fenosa i la Fundació Pau Casals, uns càrrecs sense retribució econòmica.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: