Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vermut solidari de l'Associació de Familiars de Malalts Mentals Dr. Francesc Tosquelles de Reus

Serà aquest dissabte 15 de juny, al Jardí de la Casa Rull

El vermut solidari se celebrarà als Jardins de la Casa Rull El vermut solidari se celebrarà als Jardins de la Casa Rull ENRIQUE CANOVACA
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 13 Juny 2019 18:07

L'Associació de Familiars de Malalts Mentals Dr. Francesc Tosquelles de Reus organitza, per segon any consecutiu, el vermut solidari que tindrà lloc al Jardí de la Casa Rull, aquest dissabte 15 de juny. Un esdeveniment que enguany torna a comptar amb la col·laboració de Vermuts Miró i, per primer cop, d’Aguiló Vinateria, Marc Márquez i Sergi Roberto. El vermut començarà a les 11 h i s’allargarà fins a les 13 h. Entre altres activitats, hi haurà l’actuació en directe les formacions musicals Impaktats i After Dark. L'entrada és gratuïta i es pot col·laborar amb la consumició d’un vermut solidari per tres euros. També s'ha organitzat una subhasta, amb material donat pels col·laboradors.

Els beneficis obtinguts aniran destinats al Servei de Club Social de Joves de l'entitat, que ofereix la possibilitat que les persones entre 18 i 35 anys puguin gaudir d'un espai comunitari propi dos dies a la setmana. Es tracta d'un recurs d'inserció social amb l'objectiu de vincular el col·lectiu de persones més joves que té problemes de salut mental per tal de fomentar la inclusió social i les relacions socials.

La regidoria de Benestar Social i l’Associació, treball conjunt

Des de fa anys, la regidoria de Benestar Social, mitjançant el Programa de les persones amb discapacitat, i l'Associació de Familiars de Malalts Mentals Dr. Francesc Tosquelles treballen de manera conjunta, a través d'un conveni, a favor de millorar la qualitat de vida de les persones amb malaltia mental i de les seves famílies.

L'Associació de Familiars de Malalts Mentals Dr. Francesc Tosquelles és una entitat sense ànim de lucre que atén a persones amb problemes de salut mental i les seves famílies, amb la missió de contribuir a la millora de l'assistència sanitària i social, de l'atenció i de la informació de les persones afectades i els seus familiars i de promoure la rehabilitació, integració i reinserció social de les persones amb problemes de salut mental.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: