Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Seminari d'acollida a les persones refugiades a Reus

El Centre de Lectura ha organitzat un seminari en el qual s'explicarà a les persones refugiades aspectes relacionats amb la història i la realitat de la ciutat

El seminari es farà aquest mes de juny al Centre de Lectura de Reus El seminari es farà aquest mes de juny al Centre de Lectura de Reus ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 10 Juny 2019 08:18

El Centre de Lectura de Reus, com a membre del Consell Municipal de Solidaritat, s’adhereix a les accions de suport a les persones refugiades que actualment viuen a la ciutat. Per aquesta raó, ha organitzat un seminari aquest mes de juny, en el qual s’explicarà a un grup de persones arribades des de diferents parts del món, i que actualment viuen refugiades a Reus, diversos aspectes relacionats amb la història i la realitat de la ciutat. Totes les activitats són gratuïtes i obertes al públic en general.

El programa d'activitats començarà aquest dilluns 10 de juny, a les 19:00h, amb una visita guiada al Centre de Lectura, conduïda per Jaume Massó, president de l'entitat. A les 20.00 h, hi haruà una xerrada sobre el cicle festiu de Reus, a càrrec de Joaquim Besora, president de la Secció de Ciències Socials, Polítiques i Econòmiques del Centre de Lectura.

Les activitats continuran el proper dissabte 15 de juny, a les 12.00 h, amb una visita cultural a Reus, a càrrec de la pedagoga Carme Just. El dilluns 17 de juny, a les 19.30 h, es farà una breu panoràmica de la història de Reus, a càrrec de l'historiador Jordi Bages-Querol.

Finalment, el dia 20 de juny, coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Refugiat, es presentarà a les 19.30 h: el programa d’acollida per a sol·licitants d’asil a Reus, a càrrec d’Óscar Revilla, director del Centre d’Acollida de Reus (CEAR).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: