Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El veïnatge de la plaça Prim de Tarragona es queixa d'aldarulls constants a la zona

Alguns residents a la zona diuen que estan tips de crits, pixades i consum de drogues

La plaça Prim, davant de l'església, és un punt habitual d'aldarulls, segons els veïns i veïnes La plaça Prim, davant de l'església, és un punt habitual d'aldarulls, segons els veïns i veïnes BLOG DEL BARRI DEL PORT
Societat Redacció Infocamp
Diumenge, 09 Juny 2019 12:39

La plaça Prim de Tarragona, coneguda popularment com al plaça de la Mitja Lluna, s'ha convertit en un malson per a molts veïns i veïnes de la zona. Alguns dels residents a la plaça s'han queixat a través de les xarxes socials com a la Guàrdia Urbana de la presència d'un grup de gent que crida cosntantment, es pixa, s'emborratxa i consumeix drogues a la via pública, tant de dia com de nit. Alguns veïns reconeixen que la Guàrdia Urbana fa el que pot per pal·liar la situació però aquests individus reiteren en els seus actes incívics. Des de l'Ajuntament de Tarragona s'ha informat als veïns que s'han queixat que "hem traslladat les vostres queixes a la Guàrdia Urbana i a les altres àrees competents".

Sense anar més lluny, el passat dilluns 3 de juny, un home de 45 anys va ser detingut per la Guàrdia Urbana de Tarragona, com a presumpte autor d'un delicte de resistència, desobediència i atemptat als agents de l'autoritat als quals va insultar i amenaçar quan pretenien identificar-lo per haver colpejat un gos.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: