Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La festa “Posa’t la Gorra!” aplega més de 7.400 persones contra el càncer infantil

Les persones assistents a la festa celebrada a PortAventura s'han posat la gorra en solidaritat amb els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies

Aquest dissabte s'ha celebrat la 17a edició de la festa del “Posa’t la Gorra!” a PortAventura Park, organitzada per l’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) Aquest dissabte s'ha celebrat la 17a edició de la festa del “Posa’t la Gorra!” a PortAventura Park, organitzada per l’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) AFANOC
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 08 Juny 2019 22:38

Aquest dissabte s'ha celebrat la 17a edició de la festa del “Posa’t la Gorra!” a PortAventura Park, organitzada per l’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC), que treballa per millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies i donar-los un suport psicosocial integral, en col·laboració amb la Fundació PortAventura, entitat sense ànim de lucre que treballa per aconseguir la integració a la societat de col·lectius en risc d’exclusió social, amb especial atenció a infants i joves. En total, més de 7.400 persones s'han posat la gorra en solidaritat amb els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies.

A més de les atraccions del parc, han pogut gaudir d’actuacions a càrrec d'Arnau Griso, Verguenza Ajena i Souldance, animació del Circ de les Musaranyes, batucada amb Reus Samba i tallers a la festa situada a la Plaça de la Xina on l’actriu, Agnès Busquets, ha presentat l’acte. Com sempre el moment més important i emotiu de la festa ha estat la lectura del manifest a càrrec de tres adolescents que formen part de l’associació, acompanyats pels representants institucionals i membres de la junta.

Els diners aconseguits es destinaran a mantenir els serveis de la delegació d' AFANOC Tarragona i els nous projectes destinats a millorar La Casa dels Xuklis, una casa d'acollida temporal per a totes les famílies que s'han de desplaçar de les seves poblacions d'origen per a rebre tractament als principals hospitals de referència de Barcelona i què en 7 anys en funcionament ja ha donat servei a més de 1000 famílies.

L'entitat vol expressar la seva satisfacció pels resultats positius de la campanya amb més de 8.000 gorres distribuïdes i per tant vol transmetre el seu agraïment a totes les persones que ho han fet possible.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: