Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les famílies de Tecletes i la residència La Mercè acomiaden el curs amb una sortida

L’activitat va ser la cloenda de la cinquena edició del projecte 'Horitzons', que uneix tres generacions una vegada al mes

Les famílies de Tecletes i els avis i àvies de la residència La Mercè de Tarragona van celebrar ahir a la tarda la cloenda del curs del projecte 'Horitzons' Les famílies de Tecletes i els avis i àvies de la residència La Mercè de Tarragona van celebrar ahir a la tarda la cloenda del curs del projecte 'Horitzons' CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 05 Juny 2019 21:12

Les famílies de Tecletes i els avis i àvies de la residència La Mercè de Tarragona van celebrar ahir a la tarda la cloenda del curs del projecte 'Horitzons' amb una activitat especial fora del centre: una sortida per prendre un gelat i passar una bona estona en una terrassa de la plaça del Rei. L'excursió va posar el punt final a la cinquena temporada d'un dels projectes més destacats de Tecletes, que reprendrà les activitats el proper mes d’octubre.

El projecte 'Horitzons' consisteix en una trobada mensual entre les famílies de Tecletes i els avis i àvies de la residència, que uneixen l'experiència i la saviesa amb les ganes d'aprendre. Tres generacions estableixen vincles i aprenen unes de les altres amb estima, admiració i comprensió mútues.

                  Petits i grans compartint tallers de manualitat i jocs de taula: 

projecte Horitzons

Durant les trobades, que habitualment se celebren el primer dilluns de cada mes a la mateixa residència, petits i grans comparteixen alguna activitat organitzada: des de jocs de taula fins a petits tallers de manualitat o de cuina, cançons, contes o altres activitats. A més, el passat diumenge tres de les àvies del grup van gaudir d'un matí de teatre i música al festival Minipop.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: