Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El ‘Salou de Moda’ porta les noves tendències a la capital de la Costa Daurada

Des d’aquest divendres 7 de juny i fins al diumenge 9, el passeig Jaume I es convertirà en un escenari dedicat al món de la moda

Imatge d'arxiu d'una edició anterior del 'Salou de Moda' Imatge d'arxiu d'una edició anterior del 'Salou de Moda' CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 05 Juny 2019 18:25

El passeig Jaume I de la capital de la Costa Daurada es converteix, un any més, en l’escenari d’una nova edició del ‘Salou de Moda’, aquest cap de setmana, des del divendres 7 fins al diumenge 9 de juny. Es tracta d’un certamen que aglutina les noves tendències de moda, junt amb activitats familiars, musicals, showrooms i tallers. Com a novetat, es durà a terme un sorteig d’un look de moda per aquest estiu, valorat en 50 euros, entre totes les persones que hagin omplert la butlleta que se’ls proporcionarà a l’hora de realitzar les seves compres. El sorteig tindrà lloc diumenge, a les 12 h, i les persones guanyadores podran bescanviar el seu premi a la mateixa fira. Hi haurà tants premis com botigues participants a la fira.

Els actes previstos s’inicien el mateix divendres a les 10 h, amb la instal·lació d’un espai de compres i zona infantil que s’allargarà durant els tres dies de l’esdeveniment. També s’aniran muntant activitats en paral·lel com són l’actuació musical a càrrec de Surprise, el divendres, a les 20 h, i els tallers infantils ‘Animàlia: un taller molt animat’, ‘Arenart: sorra i colors’, i ‘Un món de peces’, de 17 a 20 h, i el mini showroom de moda ‘Fashion street looks’, a partir de les 20 h, el dissabte. Finalment, i coincidint també amb les primeres Jornades Gastronòmiques de l’Arròs de Salou, el diumenge se celebrarà el taller infantil de cuina i concurs Petit Xef, dirigit a nens entre 8 i 12 anys, a les 12 h, on se sortejarà una entrada doble a Port Aventura. A continuació, a les 13 h, es durà a terme una degustació d’arròs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: