Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Obertes les inscripcions per a l’Estiu Tarragonajove

S’ofereixen un total de 65 activitats amb 2.000 places adreçades a joves entre els 12 i els 35 anys

roc Massaguer oferirà les sessions de 'youtuber' roc Massaguer oferirà les sessions de 'youtuber' CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 04 Juny 2019 16:53

L’Estiu Tarrgonajove ve carregat d’activitats. Aquest dimarts, 4 de juny, a partir de les 10 h, s’activa el programa d’inscripcions de les activitats d’Estiu TarragonaJove. El jovent a partir de 12 anys podrà accedir a la consulta dels tallers i cursos programats sota la catalogació d’àmbits diversos com esports i aventura, circ, màgia i teatre, música i dansa, idiomes i creació literària, manualitats, arts plàstiques i visuals, informàtica i noves tecnologies, cuina creativa, i la caixa d’eines i habilitats.

Un dels plats forts d’aquest Estiu TarragonaJove són les sessions de youtuber amb Roc Massaguer @Outconsumer i el monogràfic d’humor a càrrec de l’exitós presentador del programa ‘Quiz12’, Toni Cano.

Un any més també es manté l'aposta per nou casals temàtics que, sota l'etiqueta ‘Casals setmanals’ i al llarg d'una setmana, permeten aprofundir de manera intensiva en propostes diverses: teatre i acció, joc i espai creatiu, circ i funambulisme, escriptura creativa, robòtica i aplicacions i rol i enginy. Com a novetat, cal tenir present el HIP HOP 5X1, cultura urbana , la setmana del 22 al 26 de juliol conduït per Fetitxe13.

A més d’aquestes propostes destacades, l’estiu obre les portes a altres experiències com observar la lluna dintre el mateix amfiteatre romà o els quatre enigmes nocturns inspirats en els enginyosos invents creats per Leonardo Da Vinci.

Del total d’activitats programades, vuit de cada deu activitats del total són gratuïtes, i en el cas de proposar preu, disposen del 50% de descompte amb el carnet Tarragonajove. Les inscripcions es podran realitzar al web de Tarragonajove o bé, presencialment, a l’Oficina Jove del Tarragonès, de dimarts a dijous de 9 h a 14 h, els divendres fins les 13h, i dimarts i dijous, també de 16.30 h a 19 h. L’Espai Jove Kesse també oferirà suport en la reserva de places i inscripcions de dimarts a dissabte, de les 17 h a les 21 h.

La programació de l'Estiu Tarragonajove es complementa amb les 40 representacions i les dues exposicions del Festival Sota la Palmera. En total, s’han programat 107 activitats per aquest estiu. La programació completa també es pot consultar al web de Tarragonajove.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: