Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La pedagoga i musicoterapeuta Dàmaris Gelabert a la festa ‘Escoles fent poble’ de Constantí

La celebració té lloc aquest dissabte 1 de juny, a partir de les 17 h, a la plaça de les Escoles Velles

L'activitat està organitzada per les AMPA de les escoles Centcelles i Mossèn Ramon Bergadà L'activitat està organitzada per les AMPA de les escoles Centcelles i Mossèn Ramon Bergadà AJUNTAMENT CONSANTÍ
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 31 Mai 2019 11:26

La tercera edició de jornada festiva ‘Escoles fent poble’, organitzada per les AMPA de les escoles Centcelles i Mossèn Ramon Bergadà, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí, arriba a la plaça de les Escoles Velles, aquest dissabte 1 de juny. Durant la tarda, els més petits podran gaudir de diversos tallers i un espectacle.

La jornada s’iniciarà a les 17 h amb tallers infantils de pintacares, bisuteria, mandales, plantació de llegums, etc. i venda de coca amb xocolata a càrrec de les AMPA. Seguidament, es farà l'entrega de premis als guanyadors del disseny del cartell de la tercera festa ‘Escoles fent poble’. A les 19 h arribarà el plat fort de la festa amb l'actuació de Dàmaris Gelabert. La cantant, pedagoga i musicoterapeuta Dàmaris Gelabert s’ha convertit en els darrers anys en el referent infantil musical per excel·lència, les seves cançons es reprodueixen diàriament a les escoles i a les cases, on nens i nenes les canten i les gaudeixen. El seu canal de YouTube ja acumula més de 130.000 subscriptors. Des del seu debut, ha escrit més de 150 cançons, la major part d’elles, editades en 16 discos

Més tard, a les 21 h es farà un sopar de motxilla, i la jornada finalitzarà a les 22 h amb la projecció de la pel·lícula infantil ‘Coco’.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: