Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’espai NIU Project de la Fira de Cambrils promocionarà joves emprenedors

El concert jove de la Fira del divendres es reubica a l’espai Àgora

L’espai NIU Project de la Fira de Cambrils promocionarà joves emprenedors AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 30 Mai 2019 19:08

Una quinzena de joves emprenedors i creadors es promocionaran al NIU Project, un espai situat a la plaça del recinte firal del parc del Pinaret de la Fira Multisectorial. El NIU Project és un projecte transversal per donar suport a joves emprenedors de 14 a 40 anys que aspiren a professionalitzar la seva activitat o que es troben en una fase experimental per decidir si fan el pas per transformar la seva afició en una activitat econòmica.

La iniciativa s’emmarca en l’eix Estudiem i Treballem del Pla Municipal de Joventut de Cambrils 2017-2020, que preveu l’acció NIU Project dins del programa d’emprenedoria. El NIU contempla tres moments: el pre-NIU com a fase de captació, preparació i formació; el NIU com a espai d’exposició i mostra i el post-NIU, moment d’acompanyament de possible professionalització.

Els participants enguany seran Meritxell Varela Fotografia, TIP Centre de Psicologia Educativa, Magic Post, Escola CREA’T, La Casita Sanadora, Dulu du l’eau, ReciclArt, Taller d’Art Marta Nolla, Ànima Disseny Floral, T_finslalluna i Laia Ferraté Il·lustració.

Suu, el concert Jove de la Fira

Enguany s’ha fet una aposta per ubicar el concert jove a la Fira a l’espai Àgora, molt proper al NIU, l’espai de joves emprenedors. Serà el divendres 31 de maig a partir de les 22h, amb la Suu.

La Suu ja és una de les promeses catalanes més seguides i escoltades. Després de triomfar a les xarxes socials a través del seu canal Youtube i d’Instagram, on ja acumula més de 53.700 seguidors, per petició popular arriba el seu primer sic “Natural” (Halley Records, 2018). Es tracta d’un disc sense filtres a on estils com el pop, el reggae, l’ska, calypso o la rumba es barregen amb una força i amb una personalitat inimitables. A més, abans i després de la Suu hi ha altres actuacions programades com la Zebrass band a les 20h30 i el Dj Turtel a les 23h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: