Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Èxit de participació en la jornada solidària de pàdel en benefici de persones amb TEA

L’entitat organitzadora Todos en Azul ha aconseguit recaptar 1.500 euros per finançar un projecte de senyalització d'espais públics i comerços amb pictogrames

Durant la jornada solidària hi va haver diverses activitats d'animació Durant la jornada solidària hi va haver diverses activitats d'animació CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 28 Mai 2019 17:28

La jornada de pàdel solidària organitzada per l’Associació Todos En Azul, en defensa dels drets i les necessitats de les persones amb TEA (Trastorn de l’Espectre Autista), ha estat tot un èxit. Amb aquesta activitat, organitzada per tal de recollir fons per al finançament del projecte de senyalització d'espais públics i comerços amb pictogrames, s’ha aconseguit assolir la xifra de 1.500 euros per al projecte ‘Entén la meva ciutat amb pictogrames’, que es durà a terme a partir del mes de setembre. Les associacions Astafanias i Aiguamarina també van donar suport a l’organització d’aquesta jornada.

La jornada es va celebrar al MésKPádel Tarragona, el passat diumenge 26 de maig, amb la participació de 250 persones. El dia va començar amb ‘pintacares’ i animació a les 11 h, i va continuar amb màgia i animació amb Xavi Animació, a les 12 h. Més tard, a les 13 h, es va realitzar un espectacle amb nou personatges de Daneart Salou. Així mateix, durant tot el dia hi van haver inflables i jocs pels més petits.

En el marc de l’esdeveniment solidari, les persones que van participar en els partits de pàdel es van inscriure per 13 euros, però també es podia fer un donatiu de 10 euros que era recompensat amb una samarreta tècnica per jugar al pàdel en qualsevol categoria.

Imatge de l'esdeveniment solidaria de pàdel de l'Associació Todos en Azul. CEDIDA

padel marea azul

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: