Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Alcover celebra les Festes Decennals en honor a la Mare de Déu del Remei

L’esdeveniment se celebrarà del 2 al 16 de juny

Imatge e les Festes Decennals de 2009 a Alcover Imatge e les Festes Decennals de 2009 a Alcover JORDI RIBELLAS
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 28 Mai 2019 12:37

Alcover celebra, aquest 2019, les Festes Decennals i el 30è aniversari de la coronació de la Mare de Déu del Remei. Aquesta festivitat, que arriba cada deu anys, tindrà lloc del 2 al 16 de juny amb la implicació dels alcoverencs i alcoverenques i amb la participació i suport de les entitats i associacions locals. Durant la festivitat es realitzaran diferents actes com exposicions, processons i conferències.

Com a acte previ, el dissabte 1 de juny, es realitzarà la inauguració, al Museu d'Alcover, de l'exposició de fotos ‘L'Ermita del Remei d'Alcover. memòria d'un poble’. L’endemà, diumenge 2 de juny, a les 17:30h, es farà la baixada de la Mare de Déu de la seva ermita fins a l'Església Parroquial de l'Assumpció en processó amb la participació d'entitats del poble com els gegants, grallers, castellers, bruixots, etc. També es farà la rebuda de la Mare de Déu a l'entrada del poble pels alcaldes d'Alcover, El Milà, La Masó i el Rourell i es portarà la verge fins l'església.

El divendres 7 de juny, se celebrarà una jornada d’homenatge a qui va ser arquebisbe d’Urgell, Mn. Joan Martí Alanis, fill del Milà, que tindrà lloc al Convent de les Arts d’Alcover durant tot el matí amb diferents conferències.

El diumenge 9 de juny, a partir de les 20:30h, es farà la processó pels carrers del nucli antic d'Alcover acompanyada pels Armats i la Banda de la Verge del Remei. Per últim, el dissabte 15 de juny, es durà a terme, a partir de les 20:45h, la processó pels carrers de fora del nucli antic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: