Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nou pas per dotar de subministrament elèctric els polígons de l'Hospitalet de l'Infant

El Ple de l'Ajuntament també aprova demanar a l’Estat el cofinançament del projecte d’ampliació de la llar d’infants del poble

Imatge d'arxiu del sector Les Tàpies II de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant Imatge d'arxiu del sector Les Tàpies II de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 23 Mai 2019 16:59

El Ple de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha aprovat modificar el contingut d’algunes de les clàusules incloses al conveni que el 2013 van signar el consistori, Incàsol i Endesa Distribución Eléctrica SLU per dotar de subministrament elèctric els polígons Les Tàpies II i Camí de la Porrassa de l’Hospitalet de l’Infant, amb els vots a favor de tots els grups polítics municipals (PSC, PdeCAT, ERC, PP i FIC). L’objectiu d’aquesta addenda al conveni, que signaran posteriorment les tres parts implicades, és actualitzar el cost i les fites de pagament de la segona fase d’electrificació, per dotar aquests dos sectors d’una potència parcial de 7.500 kW.

Aquesta segona fase d’electrificació estava prevista a l’acord signat l’any 2013, quan s’arribés al 80% de la potència de 1.800 kW de la primera fase i es produís, per tant, una demanda de potència per damunt d’aquesta, cosa que ja ha succeït. Tal com consta en el document aprovat, tindrà un cost d’uns 559.000 euros, en lloc dels 802.000 euros (iva exclòs), aproximadament, previstos inicialment i s’executarà en el termini de 15 mesos, en lloc dels 9 mesos previstos en el conveni.

Incasòl va adjudicar l’execució de les instal·lacions necessàries per aquesta nova fase d’electrificació l’estiu de 2018 i actualment ja s’estan desenvolupant. Amb l’increment de la potència elèctrica en els sectors Tàpies II i Camí de la Porrassa, es podran atorgar noves llicències per a usos comercials i altres activitats econòmiques a les empreses i indústries interessades a implantar-s’hi.

El conveni preveu també una tercera fase d’electrificació amb què es dotarà a totes les parcel·les d’ambdós sectors de la potencia definitiva. 

Imatge de l'últim ple del mandat 2015-2019 celebrat ahir dimecres 22 de maig (Frame/TV de VANDELLÒS): 

últim ple mandat 2019 Hospitalet

Es demana confinançament per a ampliar la llar d'infants Sol i Vent

En la darrera sessió plenària del mandat 2015-19, també es va acordar, per unanimitat, sol·licitar a la Dirección General de Política Energética y Minas el cofinançament del projecte d’ampliació de la llar d’infants municipal Sol i Vent de l’Hospitalet de l’Infant, amb càrrec al Fondo de Financiación de las actividades del Plan general de residuos radioactivos.

Així doncs, el consistori demanarà la inclusió d’aquest projecte en aquesta línia d’ajuts per activitats de desenvolupament local adreçada a les poblacions de l’entorn de les instal•lacions nuclears, per millorar la qualitat del servei d’atenció infantil dins de la franja d’edat de 0 a 3 anys.

El projecte d’ampliació de la llar d’infants municipal de l’Hospitalet de l’Infant, aprovat per Junta de Govern el passat 9 d’abril i actualment en informació pública (fins al 13 de juny), preveu la construcció d’un nou menjador, que reemplaçarà els mòduls prefabricats on actualment es presta aquest servei als alumnes del centre.

L’ampliació prevista consisteix en la construcció d’un nou cos adossat a l’existent, amb una superfície de 250,50 m2. Consta de cuina office, menjador i zona de dormitoris compartimentables i un bany. També inclou un porxo perimetral com espai intermedi amb l’exterior.

La previsió de l’Ajuntament és que les obres comencin a finals de 2019 o principis de 2020.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: