Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Persones en risc d’exclusió social del Vendrell participen en la fabricació de prestatgeries sostenibles

Es tracta d’un projecte d’inserció laboral de la Fundació Santa Teresa i CitySens

Persones amb discapacitat de la Fundació Santa Teresa al Vendrell realitzen el muntatge de les prestatgeries Citysens Persones amb discapacitat de la Fundació Santa Teresa al Vendrell realitzen el muntatge de les prestatgeries Citysens CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 22 Mai 2019 17:15

La Fundació Privada Santa Teresa del Vendrell, entitat d'iniciativa social que treballa per a la inserció de les persones amb discapacitat i/o trastorns mentals de la comarca del Baix Penedès, impulsa un projecte d’inserció laboral en col·laboració amb Citysens, un projecte emprenedor tarragoní amb l'objectiu d'apropar la natura al dia a dia de les persones. La prestatgeria modular és el seu segon producte i en la fabricació de la qual intervindran els treballadors del Centre Especial de Treball de la Fundació Santa Teresa.

Per tal de finançar la primera fabricació del producte, el projecte compta amb una campanya de crowdfunding que està a punt d'aconseguir els 10.000 euros necessaris. vkm.is/estanteriacitysens
 
Prestatgeries sostenibles fabricades per persones en risc d’exclusió social

En Citysens aposten per la sostenibilitat econòmica, social i mediambiental. Per això, la prestatgeria Citysens es fabricarà entre Alacant i el País Basc, utilitzant polipropilè 100% reciclat (versió negra) i 100% reciclable (versió blanca), i fusta de Faig amb certificació FSC. Un cop fabricats els components, persones amb capacitats diferents en risc d'exclusió social de la Fundació Santa Teresa realitzen el muntatge i embalatge del producte, amb l'objectiu que la prestatgeria Citysens arribi a casa dels usuaris en perfecte estat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: