Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S’obre el període d’inscripcions per al Casal Jove d'Estiu del PIJ d'Altafulla

Per inscriure’s cal adreçar-se al Punt d’Informació Juvenil d’Altafulla, de dilluns a divendres, de 17 h a 19 h; o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., fins al 10 de juny

Imatge d'una activitat del Casal Jove d'Estiu d'Altafulla, en una edició anterior Imatge d'una activitat del Casal Jove d'Estiu d'Altafulla, en una edició anterior CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 22 Mai 2019 11:51

El Punt d’Informació Juvenil (PIJ) d’Altafulla ha obert el període d’inscripcions per al Casal Jove d’Estiu que organitza l’entitat, en el marc del Pla Local de Joventut. La data límit per a les inscripcions finalitzarà el pròxim 10 de juny. Les inscripcions es poden fer al PIJ d'Altafulla, a l'Era d'Esteve, de dilluns a divendres, de 17 h a 19 h, o bé a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El casal té una durada de quatre setmanes, de l’1 al 26 de juliol, i inclou un ampli ventall d’activitats, com ara sortides rap, grafit, pràctiques de dron, tallers de vídeo i cuina, dinàmiques de grup, jocs, i sortides a la piscina municipal i a la platja, entre d’altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: