Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Associació Bella Llar de Riudoms denúncia “l’ús indegut” de la seva imatge per part d’ERC

La formació política ha utilitzat una fotografia d’una reunió del cap de llista amb l’associació en un fulletó de propaganda política

Membres de l'Associació Bella Llar de Riudoms durant una reunió de l'entitat Membres de l'Associació Bella Llar de Riudoms durant una reunió de l'entitat FACEBOOK BELLA LLAR RIUDOMS
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 15 Mai 2019 17:16

L’Associació de Dones La Bella Llar de Riudoms denuncia “l’ús no autoritzat de la fotografia de la reunió del cap de llista d’ERC Riudoms en el revers del fulletó repartit a totes les cases del poble convocant a l’Acte Central d’Esquerra”. Des de l’entitat, consideren que la fotografia s’ha utilitzat “amb finalitats polítiques en campanya electoral per part d’ERC de Riudoms”.
  
A través d’un comunicat, l’associació ha exigit que “es retiri aquesta fotografia de tota propaganda política sigui en paper, en format digital, en webs i xarxes socials a internet” i ha assegurat que “en cap moment, ni per escrit ni verbalment, vam autoritzar la publicació d’aquesta fotografia i molt menys en materials de propaganda política”. Per últim, l’entitat també demana “una rectificació pública per part dels responsables d’ERC de Riudoms”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: