Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Astronomia, enigmes nocturns, teatre musical i xarxes socials a l'Estiu Tarragonajove

S’ofereixen 65 activitats i 2.000 places formatives adreçades a joves d’entre 12 i 35 anys

Roc Massaguer, amb 800.000 suscriptors a YouTube, explicarà les claus per triomfar a Internet fent vídeos Roc Massaguer, amb 800.000 suscriptors a YouTube, explicarà les claus per triomfar a Internet fent vídeos CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 14 Mai 2019 13:54

La 35a edició de l'Estiu Tarragonajove compta amb 2.000 places formatives per, entre d'altres, observar les estrelles des de l’amfiteatre de la ciutat, realitzar enigmes nocturns inspirats en Leonardo Da Vinci o endinsar-se en la comunicació social i creativa. La programació, presentada aquest dimarts 14 de maig, ofereix 65 activitats dirigides a joves d'entre 12 i 35 anys, de les quals el 70% són novetats respecte les edicions anteriors.

La programació de l'Estiu Tarragonajove es complementa amb les 40 representacions i les dues exposicions del Festival Sota la Palmera, presentades la primera setmana de maig. En total, doncs, s’ofereixen 107 activitats per a aquest estiu.

El conjunt d’activitats es divideixen en deu àmbits temàtics. Les sessions d'observació astronòmica, a càrrec de Carlos Uriarte, s’oferiran des de l'arena de l'amfiteatre durant tres nits de juliol, coincidint amb el 50è aniversari de l'arribada de l'home a la lluna. El monologuista Toni Cano, amb gran seguiment a la xarxa, oferirà la seva sessió formativa, el 18 de juliol, sobre ‘Les 12 claus de l'humor!’. També es podran conèixer els consells per triomfar fent vídeos a Internet, de la mà de Roc Massaguer, més conegut a Internet com @outconsumer, on gaudeix de prop de 800.000 suscriptors en el seu canal de Youtube, el 24 de juliol. A més, la segona temporada de la sèrie d'enigmes nocturns ‘Els irregulars de Pilon's Street’ se centrarà en la commemoració del 500 aniversari de la mort de Leonardo da Vinci.

D’altra banda, en l'àmbit de Casals Setmanals, que enguany compta amb deu propostes, una de les novetats destacades d'enguany arribarà sota la coordinació de Fetitxe13 per, en cinc sessions intenstives, submergir-se en el món del hip-hop i la cultura urbana. En l'àmbit del teatre i la dansa, l'Estudi de Música imparteix un taller, d'una setmana de durada, per apropoar-se al teatre musical. En l'àmbit de la música, els més curiosos podran realitzar les primeres sessions per descobrir instruments com l’ukelele i el handpan. En l'àmbit dels idiomes i la comunicació, Íngrid Guardiola demostrarà que el coneixement de l'anglès pot ser una bona base per atrevir-se a estudiar alemany. En el cas del circ i la màgia, la pallasa i pedagoga Merce 8A oferirà el monogràfic ‘Un bon clown al dematí’. En l'àmbit d’arts plàstiques i visuals, s’introduirà al Visual Thinking (pensament visual) que oferirà Maria Batet. I, per últim, en l'àmbit caixa d’eines, habilitats socials i personals, el Far Cooperatiu ofereix tres píndoles ‘Però... què dius?’ per explicar quines eines fa servir la ciutadania per comunicar-se i com sobreviure en l'actual panorama d'allau informatiu.

La consellera de Joventut, Ivana Martínez, ha emfatitzat que "coincidint amb la 35a edició d'aquesta programació estival de joventut, Estiu Tarragonajove és enguany, més que mai, la principal agenda d'activitats per a joves de la ciutat, ja que reuneix una gran diversitat de propostes atractives des de diversos àmbits".

La confecció de la programació ha intentat tenir en compte les preferències del jovent del territori, després que en els últims mesos s'hagin recollit i analitzant desenes de formularis amb propostes d'activitats. En total, 60 de les 65 activitats han estat proposades i cogestionades directament pels propis joves. La programació completa es pot consultar al web de Tarragonajove. Les inscripcions es poden realitzar a partir del dimarts 4 de juny a través del mateix web i, presencialment, a l'Oficina Jove del Tarragonès i a l'Espai Jove Kesse. Les persones que disposin del carnet TarragonaJove gaudiran de preus reduïts.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: