Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vilabella acull el darrer Consell d'Alcaldes de l'Alt Camp del mandat

L'alcalde de Vilabella i president del Consell Comarcal, Joan M Sanahuja, va va mostrar als assistents l’edifici que acull el Museu Pinacoteca de la Fundació Mossèn Comamala

El darrer Consell d'Alcaldes de l'Alt Camp es va celebrar a l’edifici que acull el Museu Pinacoteca de la Fundació Mossèn Comamala, a Vilabella El darrer Consell d'Alcaldes de l'Alt Camp es va celebrar a l’edifici que acull el Museu Pinacoteca de la Fundació Mossèn Comamala, a Vilabella CCAC
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 10 Mai 2019 10:33

El passat dimecres 8 de maig va dur-se a terme la darrera sessió ordinària del Consell d’Alcaldes de l’actual mandat 2015/19 del Consell Comarcal de l’Alt Camp a la Pinacoteca de Vilabella. L’alcalde de Vilabella i president del Consell Comarcal, Joan M Sanahuja, va fer d'amfitrió de la trobada i abans de la reunió va mostrar als assistents l’edifici que acull el Museu Pinacoteca de la Fundació Mossèn Comamala, lloc on va desenvolupar-se posteriorment el Consell d’Alcaldes.

En aquest Consell d’Alcaldes va dur-se a terme la presentació a càrrec de diferents tècnics/es dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Memòria de Serveis Socials de l’any 2018 per l’Alt Camp. Va resultar una explicació molt amplia i detallada de cadascun dels serveis que presta en aquests moments el Consell des del punt de vista social.

Mesures per a la prevenció d'incendis forestals

També es va comptar amb la presència del director dels Serveis Territorials d'Interior a Tarragona, el Sr. Joan Carles de la Monja, per tal d’afrontar diferents temes i analitzar la seguretat del territori. En aquest sentit és van tractar temes com el dels plànols de delimitacions de les urbanitzacions per prevenir incendis forestals, el Sistema d'Informació Geogràfica d'Emergències i Seguretat de Catalunya (SIGESCAT) pel qual es creen unes targetes amb codi d'identificació de les masies aïllades i l’oferiment als municipis que no disposin de policia local sobre la possibilitat de tenir sistemes de videovigilància i d’identificació de matrícules de vehicles.

En finalitzar el Consell d’Alcaldes, l'alcalde de Vilabella, Joan Ma Sanahuja, va dirigir unes paraules de comiat als assistents, i en especial als alcaldes que no repetiran en les eleccions municipals del proper 26 de maig, desitjant a tothom molta sort i encerts.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: