Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

infocamp baner municipals 26m 2

PortSolidari entrega les V Ajudes Socials Silvia Cuesta

El Casal d’estiu de l’AMPA de l’Escola Solc, el Casal d'adolescents adaptat de l'Associació ASPERGER_TEA del Camp de Tarragona i la Fundació Miquel Valls han estat les entitats beneficiades

Foto de família del lliurament de les Ajudes Socials Silvia Cuesta de PortSolidari Foto de família del lliurament de les Ajudes Socials Silvia Cuesta de PortSolidari PORT DE TARRAGONA
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 24 abril 2019 18:29

L’acte de lliurament de les V Ajudes Socials Silvia Cuesta de PortSolidari, grup solidari dels treballadors i treballadores del Port de Tarragona, ha tingut lloc aquest dimecres 24 d’abril, a la sala de conferències de l’Autoritat Portuària de Tarragona. Els projectes i entitats que han rebut les ajudes han estat el Casal d’estiu de l’AMPA de l’Escola Solc, el Casal d'adolescents adaptat de l'Associació ASPERGER_TEA del Camp de Tarragona i el Banc de productes de suport per a persones afectades d'ELA de la Fundació Miquel Valls.

El Casal d'estiu de l'AMPA de l'Escola Solc ha presentat un projecte que ha de materialitzar un casal d'estiu en el qual es realitzaran diverses activitats (excursions a la platja, a la piscina i a la natura, jocs, diversió...) durant un horari ampli i amb serveis com el de menjador.

En el cas del Casal d'adolescents adaptat de l'Associació ASPERGER_TEA del Camp de Tarragona, el projecte té la voluntat de desenvolupar un casal d'estiu per a adolescents amb Asperger o Trastorn de l’Espectre Autista (TEA). L’objectiu és potenciar els vincles i relacions socials entre els participants. D'aquesta forma es vol afavorir l'autonomia, el creixement i desenvolupament personal a partir de noves vivències i experiències.

Per últim, el projecte del Banc de productes de suport per a persones afectades d'ELA de la Fundació Miquel Valls té per objectiu adquirir nous productes per afegir-los al banc de productes existents i posar-los a disposició de tots els afectats d'ELA. Entre els productes que es proposa comprar hi ha dues grues per facilitar la mobilitat dels afectats, dos arnesos per facilitar la maniobra d'elevació i un respatller anatòmic.

Unes ajudes per contribuir al desenvolupament social

En aquesta cinquena edició s’han escollit tres propostes d’un total de 14 projectes presentats. Aquesta convocatòria consta de tres ajudes econòmiques a projectes apadrinats i votats pels treballadors i treballadores, en actiu o jubilats, de l’Autoritat Portuària de Tarragona. Les propostes presentades tenen com a objectiu contribuir al desenvolupament social i oferir suport a col•lectius desfavorits.

El lliurament de les ajudes ha anat a càrrec del president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, la Junta de Port Solidari i familiars de Sílvia Cuesta.

PortSolidari

PortSolidari és la comissió social de treballadors i treballadores de l’Autoritat Portuària de Tarragona, constituïda per donar suport a projectes i activitats solidàries. Entre aquestes accions destaca la Convocatòria d’Ajudes Socials Silvia Cuesta. Les Ajudes a Projectes Socials de PortSolidari prenen el nom de Silvia Cuesta com a homenatge a la directora d’Organització i Recursos Humans del Port de Tarragona, que va ser una de les persones impulsores del projecte PortSolidari.

Publicitat