Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona fomenta de l’ús de les dades obertes per turisme, cultura i patrimoni

Es farà un taller el 25 d’abril a les 9 h a les instal·lacions de Tarragona Impulsa

Altres jornades de Tarragona Impulsa Altres jornades de Tarragona Impulsa CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 23 abril 2019 20:56

La Sala Green de Tarragona Impulsa acull aquest dijous, 25 d’abril, el taller ‘Les oportunitats de les dades obertes per al turisme, la cultura i el patrimoni’ a partir de les 9 h. Es pretén difondre els avantatges que suposa l’ús correcte de les dades obertes.

L’activitat ha estat organitzada per l’Open Data Lab de Tarragona conjuntament amb l’Ajuntament de la ciutat. Des de les entitats es creu que és un sector amb gran potencial, sobretot pel turisme, la cultura i el patrimoni, però que encara és molt desconegut. La jornada es dirigeix a personal tècnic de l’administració i d’empreses dels sectors, estudiants de turisme i persones emprenedores.

Es faran tres ponències de 30 minuts. Començarà Jordi Calabuig, cap del laboratori d’innovació i intel·ligència turística del Parc Científic de Turisme i Oci. La següent ponència està pendent de la confirmació d’un agent del sector turístic, com a exemple de generació de dades.

Després intervindrà Lourdes Muñoz, presidenta d’Iniciativa Open Data, i profunditzarà en ‘Les oportunitats de les Dades Obertes per al vostre sector’. El taller finalitzarà amb un debat entre tots els assistents.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: