Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una ocasió única per fer que sigui un dia realment especial

Mas Gallau convoca una jornada de portes obertes per al diumenge 28 d'abril i presentarà, entre altres, el seu espai per a banquets completament reformat

Les parelles que estan pensant en casar-se i volen celebrar aquest dia especial de la millor manera, tenen ara l’oportunitat de descobrir un espai renovat que els posa a l’abast tot allò que necessiten Les parelles que estan pensant en casar-se i volen celebrar aquest dia especial de la millor manera, tenen ara l’oportunitat de descobrir un espai renovat que els posa a l’abast tot allò que necessiten MAS GALLAU
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 26 abril 2019 19:11

Els nuvis que estan pensant en casar-se i volen celebrar aquest dia especial de la millor manera, tenen ara l’oportunitat de descobrir un espai consolidat i renovat que els posa a l’abast tot allò que necessiten. Mas Gallau, a Cambrils, ha convocat per al proper diumenge 28 d’abril, de 12 a 19h, una jornada de portes obertes que té com a objectiu donar a conèixer l’espai i els seus serveis. Les parelles que hi vulguin anar gratuïtament i confirmin la seva assistència, veuran i viuran tots aquells elements i detalls que envolten una boda i que aquest establiment hoteler, especialitzat en tot tipus d’esdeveniments però especialment en noces, els ofereix. Carles Piqué, director de Mas Gallau, ens explica el perquè de tot plegat.

Carles, què succeirà el proper 28 d’abril?

Serà un dia molt especial perquè oferirem a les parelles de nuvis i núvies que ens vulguin acompanyar allò que estan desitjant tenir el dia de la seva boda. Sovint es veuen fotos a revistes o imatges d’altres bodes i es vol tenir quelcom semblant. Doncs nosaltres, a Mas Gallau, fem que elles i ells tinguin, veritablement, el moment que sempre han desitjat.

Una boda són molts petits detalls i un gran moment. Com podran fer el tast de tot plegat les parelles que vinguin a la jornada de portes obertes?

Aquell dia tindrem amb nosaltres un tast de tot plegat. Els assistents podran assaborir els nostres aperitius, provar els nostres vins i caves, conversar amb les persones que porten diferents serveis i col•laboracions com: el de perruqueria, modista, organitzadors d’esdeveniments, decoració, disseny gràfic, fotògraf, fotomaton, joiers, mestre de cerimònia, dj’s o músics. Així podran saber quins dels serveis que oferim acaben necessitant i, de pas, fer-se a mida el seu dia i imaginar-lo abans que arribi.

Explica’ns com ho feu possible. Què els convencerà quan siguin allí?

Per començar, la nostra capacitat d’empatia perquè ens encanta allò que fem i sabem fer-ho bé. Ens posem des del primer moment a la seva disposició o, més ben dit, ens posem al seu costat i els fem sentir com a casa seva. A partir d’aquí, tenim unes instal·lacions molt agradables amb un jardí que enamora a totes les parelles que es casen aquí, un recinte diàfan amb capacitat per tots els convidats que requereixen les bodes d’avui en dia i, perquè som especialistes des de sempre, la nostra gastronomia representada amb uns aperitius i uns menús de primeríssima qualitat.

A més, heu renovat l’espai principal i això és un dels motius de la jornada de portes obertes...

Exacte! L’hem redecorat i refet del tot, convertint la sala on celebrem els banquets en un espai molt elegant i contemporani. Al ser diàfan i tenir la possibilitat que es pot dividir depenent de l’aforament de cada boda, lligat al nou disseny que li hem donat i a l’espai que té al davant amb la zona del jardí, es converteix en un indret deliciós i únic on tothom voldria celebrar la seva boda.

                                                                Carles Piqué, director de Mas Gallau: Carles Piqué Mas Gallau

Què us diferencia a Mas Gallau d’altres opcions on celebrar una boda?

Per començar regalem a tots els nuvis una habitació del nostre hotel, de manera que es poden quedar a dormir allí mateix i la poden utilitzar abans per preparar-se (maquillatge, perruqueria i altres serveis). A tot això hi sumem que tenim l’espectacular espai que comentava però, a més, som un punt de referència gastronòmic més que consolidat. Posem a taula uns productes excel·lents i el nostre personal fa anys que es dedica al sector i estima la seva feina. I després, que és molt important, nosaltres, podem dir també que el dia de la boda oferim als nuvis allò que els havíem promès, sense canvis ni alteracions de qualitat. Tot sumat, ens converteix en la millor opció.

Els interessats en venir el dia 28 d’abril, què han de fer?

El primer és tenir clar que venen sense cap compromís i que la nostra intenció és explicar-los què tenim per a ells i com podem ajudar-los a que tot sigui més fàcil. És imprescindible que ens confirmin la seva assistència al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i nosaltres els contactarem per fer efectiva la confirmació. I res més, que gaudeixin del dia i del moment.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: