Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Elogi unànime a la lluita antifeixista de Neus Català en el seu comiat

El diputat d'ERC Gabriel Rufian defensa que la supervivent de Ravensbrück mereixia "un funeral d'estat"

El diputat d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, i la diputada al Parlament, Irene Fornós, arribant a la cerimònia de comiat de Neus Català, a Móra la Nova El diputat d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, i la diputada al Parlament, Irene Fornós, arribant a la cerimònia de comiat de Neus Català, a Móra la Nova ANNA FERRÀS / ACN
Societat ACN
Dimarts, 16 abril 2019 15:28

Les paraules d'elogi i de record a la lluita antifeixista de Neus Català han estat en boca de tots els assistents al seu comiat, un funeral públic que s'ha celebrat aquest dimarts al tanatori de Móra la Nova. L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha reclamat el compromís de mantenir el llegat de Català, "per fer impossible que el feixisme torni a ser possible mai més enlloc ni contra ningú".

També el diputat d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha destacat que reunir en aquesta cerimònia persones d'ideologies molt diferents demostra la seva transcendència" més enllà de la llengua, els cognoms i les banderes". "Ha estat un funeral d'estat i si algú s'ho mereixia era ella", ha defensat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: