Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'alumnat de l’Institut Ernest Lluch i Martín de Cunit recollirà menjar pel banc d’aliments de Cáritas

Els dies de recapta seran aquest dimecres 10 d'abril i el divendres 12, d'11 a 13h

Dimecres i divendres un grup d’alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Ernest Lluch i Martín recolliran aliments als supermercats Bonpreu i Charter de Cunit Dimecres i divendres un grup d’alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Ernest Lluch i Martín recolliran aliments als supermercats Bonpreu i Charter de Cunit AJUNTAMENT DE CUNIT
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 09 abril 2019 18:30

Aquest dimecres 10 d’abril, un grup d’alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Ernest Lluch i Martín recolliran aliments als supermercats Bonpreu i Charter (c. Pere Romeu, 15, Cunit). Finalment, no es farà a l’establiment Aldi, com s’havia anunciat. Els aliments recollits es donaran a Cáritas de Cunit per què els distribueixi a les persones que ho necessiten.

L’horari del recapte serà d’11 a 13 hores. El divendres 12 d’abril, a més, la recollida d’aliments es farà a l’Institut Ernest Lluch i Martín (av. del Castell, 8, de Cunit) al llarg del matí. Aquesta activitat compta amb el suport del Pla Educatiu de Entorn de Cunit.

La recollida d’aliments és una de les activitats de voluntariat que l’alumnat de 3r d’ESO de l’IES Ernest Lluch i Martín durà a terme aquesta setmana. Una altra de les jornades solidàries en què participaran els joves és la donació de sang i medul·la òssia, que tindrà lloc l'endemà dijous 11 d’abril al Complex Cultural de Cunit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: