Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El local de la gent gran de Segur de Calafell torna a obrir portes desprès de les obres de renovació

L'Ajuntament hi ha fet una inversió de prop de 90.000 euros per millorar l’espai i suprimir les barreres arquitectòniques

El local de la gent gran de Segur de Calafell ha obert de nou les seves portes El local de la gent gran de Segur de Calafell ha obert de nou les seves portes
Societat ACN
Dimarts, 26 Març 2019 21:17

El local de la gent gran de Segur de Calafell ha obert de nou les seves portes, desprès de les obres de renovació que s’hi han fet en els darrers mesos. L’Ajuntament de Calafell hi ha fet una inversió de prop de 90.000 euros, destinada a millorar l’espai i a suprimir les barreres arquitectòniques.

El tret principal de les obres és la redistribució dels espais interiors, de forma que ha quedat una sala diàfana, on es poden fer tota mena d’activitats, fins i tot ball, sense divisions interiors que ho dificultin. Per aconseguir-ho s’han canviat de lloc els espais que sí que han d’estar tancats, com els lavabos o el despatx.

També s’ha renovat la instal·lació elèctrica i s’ha instal·lat un nou paviment. Així mateix, s’han fet nous tancaments amb aïllament tèrmic, la qual cosa augmenta el confort del local i estalvia energia. Finalment, s’ha instal·lat una plataforma elevadora per salvar els dos nivells que té el local. I per completar la supressió de barreres, hi ha lavabos adaptats i tots els espais estan dimensionats perquè hi puguin passar persones amb mobilitat reduïda.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: