Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Antoni Escarré és elegit degà del Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona

L'equip "Integra", que va guanyar les eleccions celebrades el passat 15 de març, combina experiència i juventut

La nova junta del Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona (CETIT) La nova junta del Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona (CETIT) CETIT
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 22 Març 2019 07:34

L’equip "Integra", encapçalat per Antoni Escarré, va guanyar les eleccions a la junta del CETIT (Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona) celebrades el passat 15 de març on es va imposar amb una àmplia majoria.

Amb un equip renovat que combina experiència i juventut, la candidatura guanyadora posa al servei dels enginyers de Tarragona un projecte "compromès amb l’excel·lència en la gestió, la transparència, l’aplicació de les noves tecnologies, la reducció de quotes dels col·legiats i la creació d’aliances estratègiques per apropar el Col·legi a la societat".

La nova junta està formada per: Antoni Escarré París (degà), Joan G. Talarn Maigí (vicedegà 1), Josep Maria Pàmies (vicedegà 2), Núria Llosas Pellisé (secretaria), Joan Pouget Alberich (vicesecretari), Eugènia Crivillé Millán (tresorera), Marta Sara Larroya Siguán (interventora), Daniel Fàbregas Ribé (vocal 1), Laia Guasch Querol (vocal 2), Josep Maria Roig Fernández (vocal 3) i Jordi Millán Martínez (vocal 4).

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: