Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Unitats de l’exèrcit arriben en vaixell al Port de Tarragona per fer maniobres militars a Saragossa

Els efectius provenen de Ceuta i el 29 de març tornaran a embarcar al port català

Un vaixell de l’armada espanyola, el ‘Martín Posadillo’ Un vaixell de l’armada espanyola, el ‘Martín Posadillo’ ARXIU / DEFENSA
Societat ACN
Dimarts, 19 Març 2019 11:42

Un vaixell de l’armada espanyola, el ‘Martín Posadillo’, arribarà dimecres al port de Tarragona amb diverses unitats de l’exèrcit procedents de Ceuta. Posteriorment, els efectius es desplaçaran per carretera fins a Saragossa, on tenen previst fer un exercici d’instrucció i ensinistrament. El 29 de març tornaran a embarcar al port català. Això comportarà el pas de 61 vehicles de rodes, tres remolcs i dos contenidors per l’A-27 i l’AP-2. Segons informa el govern espanyol, els comandaments de l’exèrcit s’han posat en contacte amb el port, la Guàrdia Urbana, els Mossos d’Esquadra, la subdelegació del Ministeri de Defensa, la Comandància Naval, la Guàrdia Civil i la subdelegació del govern espanyol per coordinar el pas dels vehicles i l’arribada del vaixell.

Les unitats participaran en l’activitat ‘Jáudenes 19’, que es farà al camp de maniobres de San Gregorio, situat a les proximitats de la capital aragonesa. Segons l’executiu, les maniobres tenen com a principal objectiu “millorar l’operativitat de l’exèrcit, amb el propòsit d’estar preparats per actuar en les missions de pau internacionals”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: