Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant commemora el Dia Internacional de les Dones amb una desena d’actes

La programació està organitzada per l’Ajuntament, el Campus Extens de la URV del municipi, l’entitat local Les Violetes i els mitjans de comunicació locals

Imatge d'arxiu de l'associació feminista Les Violetes de l'Hospitalet de l'Infant, una de les entitats col·laboradores Imatge d'arxiu de l'associació feminista Les Violetes de l'Hospitalet de l'Infant, una de les entitats col·laboradores ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 02 Març 2019 22:42

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant commemora el Dia Internacional de les Dones amb un programa amb activitats diverses que van des de sessions de dansa, tallers per crear pancartes, conferències, projeccions de pel•lícules, mastercalss de zumba o bé una obra de teatre. La programació –organitzada per l’Ajuntament, el Campus Extens de la URV del municipi, l’entitat local Les Violetes i els mitjans de comunicació locals– començarà el pròxim dilluns, 4 de març i finalitzarà el divendres 22 de març.

El primer acte es titula ‘Dansant l’energia: sessió de dansa del ventre, dansa lliure, cos i moviment’ i està previst per al dilluns, 4 de març, a les 19:15 h, a la sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d’Anjou de l’Hospitalet de l’Infant. Per l’endemà, el dimarts 5 de març, hi ha previst un taller de pancartes ‘Do it yourself’, a les 17:30 h, a l’Espai Jove de l’Hospitalet de l’Infant; i a partir de les 19:15 h, a la sala Dedalts de Ca la Torre de Vandellòs, la lectura institucional del manifest commemoratiu del Dia Internacional de les Dones; i la conferència ‘Dones a la Guerra Civil’, a càrrec de la historiadora Aïda Sánchez Martínez.

La lectura institucional del manifest tindrà lloc a la sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d’Anjou de l’Hospitalet de l’Infant, el dimecres 6 de març, a partir de les 18 h. Posteriorment, David Sánchez, diplomat en Magisteri a la URV i terapeuta personal, familiar i d’equips impartirà la conferència ‘Noves masculinitats’ en la mateixa sala. El dijous 7 de març, a les 19 h, al Teatre Auditori de l’Hospitalet de l’Infant, es projectarà la pel•lícula ‘Carmen y Lola’, amb entrada serà gratuïta.

El divendres 8 de març, a les 18 h, a la sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant i el divendres 22 de març, a les 18 h també, però a la Biblioteca de Vandellòs, Silvia Palazón oferirà una sessió de conta contes titulada ‘La princesa i el pirata’. Per al dissabte 9 de març, a les 12 h, hi ha programada una ‘Masterclass zum-va’ gratuïta a la Piscina Municipal Coberta.

Les portes del Teatre Auditori de l’Hospitalet s’obriran el diumenge 10 de març, a les 18 h, per acollir l’obra de teatre ‘Només una vegada’, un espectacle sobre la violència de gènere, dirigit per Marta Buchaca i interpretat per Anna Alarcón, Maria Pau Pigem i Bernat Quintana. A partir del proper dimarts, 5 de març, començarà la venda d’entrades a taquilla. El preu de les localitats és de 5 euros. A més, del 4 al 10 de març, les façanes de Ca la Torre de Vandellòs i del Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet s’il·luminaran amb el color lila, per donar visibilitat a les reivindicacions de les dones.

Altres actes

A banda d’aquests actes oberts al públic, s’hi ha organitzat una taula rodona sobre ‘La dona i l’esport’ a Ràdio l’Hospitalet de l’Infant, el divendres 8 de març, que s’emetrà en diferit; i una penjada de missatges del 8M, el mateix dia, a les 12.45 h, al pati de l’INS Berenguer d’Entença.

A l’institut, igualment, es realitzaran tutories als alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO sobre els motius de la celebració del Dia Internacional de les Dones, del 25 de febrer al 8 de març.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: