Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els actes pel Dia de la Dona al Vendrell comptaran amb un taller d’autodefensa

La lectura institucional del dia 8 de març anirà a càrrec de la vendrellenca Judit Comas / Els actes continuaran fins al 22 de març

El regidor de Polítiques d'Igualtat, Rafel Gosalvez, presentant els actes que acollirà El Vendrell pel Dia de la Dona El regidor de Polítiques d'Igualtat, Rafel Gosalvez, presentant els actes que acollirà El Vendrell pel Dia de la Dona EVA HIDALGO
Societat Eva Hidalgo
Dissabte, 02 Març 2019 10:45

L’Ajuntament del Vendrell ha fet pública la programació d’actes pel dia 8 de març, Dia de la Dona.

El mateix dia 8, el Museu Deu acollirà el gruix dels actes. A les 19:00h, s’oferirà la xerrada ‘Dones que expliquen artistes’, a càrrec de M. Assumpta Sala, comissària de l’exposició d’Alfred Figueras. Tot seguit, a les 20:00h, es procedirà a la lectura de la declaració institucional, a càrrec de l’escriptora vendrellenca Judit Comas, qui va presentar fa un mes el seu llibre ‘El mundo de Claudia’. Es clourà l’acte amb un muntatge visual, ‘Som i serem…Dones!’, a càrrec de Teatre Espai, que en clau d’humor mostrarà una passejada per la història de la mà de personatges femenins.

L’endemà la Sala Portal del Pardo, a les 12:00h, acollirà una visita comentada per l’exposició ‘Dones oblidades per la història’, a càrrec de l’artista Isabel Jover.

El diumenge, 10 de març, a la Rambla, es durà a terme la cursa Solidària ‘3 km solidaris. Corre per tu, corre per a totes!’, organitzada pel Grup de Dones Al-Manar.

Taller d’autodefensa

Per finalitzar els actes amb motiu del Dia de la Dona, el 22 de març, al Centre cívic l’Estació, de 19:00h a 21:00h, es farà un taller d’autodefensa, que com ha explicat el regidor de Polítiques d’Igualtat, Rafel Gosalvez, ha estat propiciat per la voluntat de moltes famílies de poder fer que la seva filla es defensi davant d’una possible agressió, després dels múltiples casos d’agressions sexuals coneguts públicament.

El taller està destinat a persones majors de 14 anys, però aquelles menors també podran participar acompanyades per una persona adulta. Les inscripcions pel taller s’obriran el 4 març i fins al 21 de març, encara que les places estan limitades a un nombre màxim de 20 persones.

Aquest taller servirà com a prova pilot per a la realització d’un curs anual. A totes les participants se les donarà un petit qüestionari i segons la seva satisfacció es procedirà o no a establir un curs d’autodefensa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: