Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La plaça Josep Roig i Raventós de Tarragona tancarà a les nits per motius de seguretat i conservació

Aquest recinte a tocar de la TAP s’afegeix als parcs de Monestir de Poblet i la plaça Pompeu Fabra que ja compten amb una tanca perimetral

Es col·locarà una tanca al parc de la plaça Josep Roig i Raventós, a tocar de la Tàrraco Arena Plaça (TAP), molts cops malmès per l'incivisme Es col·locarà una tanca al parc de la plaça Josep Roig i Raventós, a tocar de la Tàrraco Arena Plaça (TAP), molts cops malmès per l'incivisme CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 22 Febrer 2019 11:19

La conselleria d’Espais Públics de l’Ajuntament de Tarragona està ultimant la contractació de l’empresa que ha de col·locar una tanca al parc de la plaça Josep Roig i Raventós, a tocar de la Tàrraco Arena Plaça. L’objectiu és dotar de més seguretat un recinte infantil molts cops malmès per l’incivisme. El tancament d’aquest espai s’afegeix al d’altres recintes on s’han col·locat tanques perimetrals per motius de seguretat i conservació. Aquest és el cas del parc de la plaça Pompeu Fabra, just davant del recinte firal i del parc del carrer Monestir de Poblet (davant de l’església de Sant Fructuós). Altres dels parcs que s’han tancat per preservar-los són el de Bonavista i Saavedra.

                                                    El parc de la plaça Pompeu Fabra: 

Parc Pompeu Fabra Tarragona

Pel que fa al tancament de la plaça Pompeu Fabra, el conseller d’Espais Públics, José Luis Martín, explica que “és una reivindicació veïnal que considerem raonable. El transcurs del temps i l’afluència de persones a la nit fan un mal ús del parc produint-se actes vandàlics i d’incivisme”, afegeix Martín. Una actuació de les mateixes característiques es va fer a la plaça de Bonavista, així com al parc infantil del carrer Monestir de Poblet. Una tanca limita l’espai de jocs amb l’objectiu d’evitar que els gossos defequin a aquest espai.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: