Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Unes 9.000 persones es manifesten a Tarragona contra la “farsa” del judici i per la llibertat dels presos

La marxa comença a la plaça de la Font i acaba a la plaça Imperial Tarraco

La capçalera de la manifestació unitària del 21-F a Tarragona, entrant a la plaça Imperial Tarraco, amb una pancarta amb el lema 'L'autodeterminació no és delicte!' La capçalera de la manifestació unitària del 21-F a Tarragona, entrant a la plaça Imperial Tarraco, amb una pancarta amb el lema 'L'autodeterminació no és delicte!' ROGER SEGURA / ACN
Societat ACN
Dijous, 21 Febrer 2019 21:19

Unes 9.000 persones, segons les estimacions de la Guàrdia Urbana, han participat en la manifestació unitària d’aquest dijous al vespre a Tarragona per tancar la jornada de vaga del 21-F. Durant la mobilització s’han llençat consignes contra la “farsa” del judici de l’1-O i a favor de la llibertat dels “presos polítics”. La mobilització ha arrencat passades les set de la tarda des de la plaça de la Font i ha acabat davant la subdelegació del govern espanyol, a la plaça Imperial Tarraco, on s’han fet els parlaments.

Posteriorment, desenes de manifestants s’han desplaçat fins al davant dels jutjats per exigir l’alliberament d’un dels dos detinguts en els talls viaris del matí. Està previst que el jove passi divendres a disposició judicial.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: