Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reoberta l'A-7 a Tarragona després d'un tall de trànsit de tres quarts d'hora

Els Mossos han impedit l'accés als manifestants a l'AP-7 amb cops de porra i han optat per aturar el trànsit en una altra via

Tall a l'A-7 a Tarragona, amb desenes de manifestants a la calçada, el 21 de febrer del 2019 Tall a l'A-7 a Tarragona, amb desenes de manifestants a la calçada, el 21 de febrer del 2019 ROGER SEGURA / ACN
Societat ACN
Dijous, 21 Febrer 2019 14:42

La circulació a l'A-7 a Tarragona ha quedat restablerta a un quart de tres després que centenars de persones l'hagin tallat durant uns 45 minuts. Segons el Servei Català de Trànsit, s'han acumulat retencions d'uns tres quilòmetres en sentit nord com a conseqüència del tall. Els manifestants havien intentat accedir al peatge de l'AP-7 des de l'N-240 però els Mossos d'Esquadra els ho han impedit en una actuació on hi ha hagut diversos cops de porra i una persona detinguda, que s'han endut emmanillada. De tornada cap a la ciutat, part dels manifestants han optat per ocupar l'A-7.

Tot plegat, després d'un matí en què els convocats pels CDRs han bloquejat l'accés central al port de Tarragona per l'A-27 durant dues hores i mitja i han afectat la circulació d'altres zones, com l'avinguda Roma, la T-11 o el polígon industrial Francolí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: