Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’ANC Tarragona omple set busos per anar a la manifestació en defensa de l’autodeterminació a Barcelona

Les persones que encara estiguin interessades a anar en autocar han d’inscriure’s a la seu de l’ANC a Tarragona i el termini finalitza aquest mateix divendres, 15 de febrer

La capçalera de la manifestació de l'ANC al passatge Colom de Barcelona, a punt de començar a caminar, l'11 de març La capçalera de la manifestació de l'ANC al passatge Colom de Barcelona, a punt de començar a caminar, l'11 de març BERNAT VILARÓ / ACN
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 15 Febrer 2019 09:31

L’ANC Tarragona ja ha omplert un total de set autobusos per assistir a la manifestació ‘L’autodeterminació no és un delicte’, que tindrà lloc aquest dissabte, dia 16 de febrer, a Barcelona, en suport dels consellers empresonats i els 'Jordis'.

Les persones que encara estiguin interessades a viatjar amb aquest mitjà de transport, han d’inscriure’s als autobusos de manera presencial, a la seu de l’ANC Tarragona (Hernández Sanahuja, 14), en horari de 18 h. a 20h. El preu del bitllet és de 10 euros, i el termini d’inscripcions clourà aquest divendres. Els busos sortiran des de la plaça Imperial Tàrraco a les 14:15 h. Des de l’entitat cívica independentista es fa una crida a la mobilització.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: