Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’ANC Tarragona ofereix anar en bus a la manifestació en defensa de l’autodeterminació a Barcelona

Els autocars sortiran de la plaça Imperial Tàrraco, el mateix dissabte 16 de febrer, a les 14:15 h, i cal inscriure’s prèviament

La capçalera de la manifestació de l'ANC al passatge Colom de Barcelona, a punt de començar a caminar, l'11 de març La capçalera de la manifestació de l'ANC al passatge Colom de Barcelona, a punt de començar a caminar, l'11 de març BERNAT VILARÓ / ACN
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 11 Febrer 2019 17:39

L’ANC Tarragona ofereix la possibilitat de desplaçar-se en autobús de cara a la manifestació ‘L’autodeterminació no és un delicte’ que tindrà lloc el pròxim 16 de febrer a Barcelona, en suport dels consellers empresonats. Els interessats hauran d’inscriure’s prèviament i ho podran fer durant aquesta setmana, a la seu d’ANC Tarragona, al carrer Hernández Sanahuja, que restarà oberta de dilluns a dijous, en horari de 18 h a 20 h. Els autobusos sortiran de la plaça Imperial Tàrraco el mateix dissabte, a les 14:15 h, i el preu del bitllet és de 10 euros.

Tot i això, abans de la manifestació del dissabte 16 de febrer, l’ANC prepara diverses mobilitzacions en rebuig al judici que s’iniciarà aquest dimarts, 12 de febrer. Per una banda, l’organització participarà en l’encartellada massiva que tindrà lloc aquest dilluns 11 de febrer, a partir de les 20 h, a la plaça Imperial Tàrraco. El dimarts, 12 de febrer, es realitzarà una aturada als llocs de treballs, a les 12 h, i una concentració davant la subdelegació del Govern, a les 19 h. El mateix dimarts, el dimecres 13 i el dijous 14 de febrer, a partir de les 20 h, es realitzaran concentracions a la plaça Corsini. Per últim, el divendres, 15 de febrer, tindrà lloc una manifestació davant l’antiga presó de Tarragona, a les 20 h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: