Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un centenar de persones protesten contra la "impunitat" dels abusos sexuals de l'església a Tarragona

Els manifestants enganxen cartells a les portes de l'Arquebisbat en suport a les víctimes i demanen que els casos s'investiguin

Un grup dels persones amb cartells durant la protesta davant de l'Arquebisbat de Tarragona per denunciar els casos d'abusos sexuals a menors per part dels eclesiàstics Un grup dels persones amb cartells durant la protesta davant de l'Arquebisbat de Tarragona per denunciar els casos d'abusos sexuals a menors per part dels eclesiàstics MAR ROVIRA / ACN
Societat ACN
Dissabte, 09 Febrer 2019 14:07

Un centenar de persones s'han concentrat davant de l'Arquebisbat de Tarragona aquest dissabte al matí per demanar "contundència" i "prou impunitat" després dels diversos casos d'abusos sexuals a menors per part dels mossèns de Constantí i Arbeca fets públics els darrers dies. Els manifestants han exigit que s'investiguin els fets i que l'església actuï amb transparència. "No podem permetre que es porti un mossèn a un altre país i parròquia i que segueixi passant el mateix, la societat n'està farta", ha sentència Cinta Olivan, una de promotores de la protesta.

En la concentració s'ha llegit la carta d'una víctima d'abusos sexuals quan era menor i s'han enganxat cartells de denúncia a les portes de la seu de l'Arquebisbat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: