Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Concentració a Torredembarra pels veïns investigats per l'1-O

L'acte públic tindrà lloc aquest dimarts 22 de gener, a les 19h, a la plaça del Castell 

Ciutadans protegint les urnes a l'escola Antoni Roig de Torredembarra durant el Referèndum de l'1 d'Octubre de 2017 Ciutadans protegint les urnes a l'escola Antoni Roig de Torredembarra durant el Referèndum de l'1 d'Octubre de 2017 ESCOLA ANTONI ROIG
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 22 Gener 2019 07:57

Les persones investigades a Torredembarra per la celebració del referèndum de l’1 d’octubre han convocat una concentració aquest dimarts 22 de gener, a les 19:00h, a la plaça del Castell, per donar a conèixer la seva situació a tots els veïns i veïnes i on es llegirà un comunicat. Aquest procediment judicial, que es troba al jutjat del Vendrell número 3, va sorgir arran d’una denúncia particular i ara mateix es troba en la fase de diligències prèvies.

Entre els investigats, hi ha l’alcalde de Torredemabrra, Eduard Rovira, i els regidors Anna Magrinyà (PDeCAT i Unió), Toni Sacristan (CUP) i Lluís Suñé (Alternativa Baix Gaià). La investigació es va obrir fa un any, però tot just s’ha donat a conèixer ara. L’acte també servirà per demanar el suport de la ciutadania davant una investigació que es pot allargar.

La investigació va néixer com a consequència de la denúncia particular arran de l’obertura de l’escola Antoni Roig, l’1 d’octubre del 2017. per a la celebració del Referèndum. Posteriorment, la causa judicial ha anat implicant a més persones. 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: