Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

33 persones van morir el 2018 en accidents de trànsit al Camp de Tarragona, un 18% més que el 2017

La meitat de les víctimes es van registrar a l'N-340 abans que s'apliquessin les restriccions i a l'A-7, on es pararà especial atenció enguany

Dues unitats mòbils d'atestats dels Mossos d'Esquadra a l'autovia A-7, a Cambrils, on es va produir un accident mortal el passat 5 de setembre del 2018 Dues unitats mòbils d'atestats dels Mossos d'Esquadra a l'autovia A-7, a Cambrils, on es va produir un accident mortal el passat 5 de setembre del 2018 ROGER SEGURA / ACN
Societat ACN
Divendres, 18 Gener 2019 14:55

Un total de 33 persones van perdre la vida el 2018 en 29 accidents de trànsit a la xarxa viària del Camp de Tarragona. Respecte al 2017, hi ha hagut un 32% més d'accidents i un 18% més de víctimes mortals. 28 van morir en zona interurbana, on destaquen vuit morts a l'N-340, tots previs a les restriccions de trànsit als camions, i sis víctimes més a l'A-7. De fet, el director de Servei Català de Trànsit (SCT), Juli Gendrau, ha explicat que aquest any es prestarà especial atenció a l'autovia, ja que és una carretera que es qualifica de via segura, amb doble carril per sentit.

La distracció continua sent el principal concurrent en els accidents amb ferits o víctimes mortals en un 35% dels casos. La mortalitat dels col·lectius vulnerables – set motoristes, dos ciclistes i quatre vianants- ha augmentat significativament.

El Baix Camp, el Baix Penedès i el Tarragonès registren 26 de les 28 persones que van morir en zona interurbana al Camp de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: