Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PACMA porta a la fiscalia el cas del gos mort a trets a Calafell

El partit animalista reclama depurar responsabilitats de l’agent que va disparar i de l’Ajuntament, a qui considera co responsable dels fets

Concentració, el passat dissabte 12 de gener, davant l'Ajuntament de Calafell per denunciar la mort a trets d'un gos rottweiler, a Segur Concentració, el passat dissabte 12 de gener, davant l'Ajuntament de Calafell per denunciar la mort a trets d'un gos rottweiler, a Segur PACMA
Societat ACN
Dijous, 17 Gener 2019 18:21

El PACMA ha traslladat a la fiscalia el cas del gos mort a trets per un Policia Local divendres passat a Calafell. El partit animalista denuncia que l’agent va abatre l’animal degut a la “greu estigmatització” que hi ha vers els animals tipificats com a potencialment perillosos, i considera “preocupant” que el policia “no fes cap esforç” per contactar amb el servei de recollida d’animals si la bèstia estava generant-li problemes. El PACMA afirma que “no hi ha evidències que perillés la vida dels agents” i demana que la fiscalia determini si es va cometre algun delicte amb el tiroteig. La formació reclama depurar responsabilitats del policia que va disparar contra el gos i també de l’Ajuntament, a qui considera co responsable dels fets.

A la denúncia, el PACMA demana que es prengui declaració als testimonis que van presenciar els fets, que es recuperin les imatges de les càmeres de seguretat de les cases properes al tiroteig i que s’analitzi l’autòpsia i l’impacte de les tres bales.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: