Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La campanya ‘Cap nen sense joguina’ de Calafell aconsegueix un miler de donacions

També s’han aconseguit pelutxos per a les residències geriàtriques i llars d’avis

La meitat de les donacions han sigut peluixos per a les residències i geriàtrics La meitat de les donacions han sigut peluixos per a les residències i geriàtrics AJUNTAMENT DE CALAFELL
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 10 Gener 2019 13:50


La campanya ‘Cap nen sense joguina’ ha aconseguit un miler de donacions durant les festes nadalenques. La meitat han sigut joguines per a infants, i la resta pelutxos, provinents d’una donació, que s’han lliurat a persones grans que viuen a les residències geriàtriques del municipi i a usuaris de les llars d’avis.

La distribució del material recollit s’ha fet d’acord amb els serveis socials locals. La campanya, promoguda per Creu Roja i amb el suport de l’Ajuntament de Calafell i altres entitats locals, tenia com a objectiu que tots els infants poguessin tindre un regal de Reis, a expenses de la situació econòmica de les seves famílies.

Hi ha hagut quatre punts de recollida i dos torneigs solidaris de futbol. A més, va arribar una donació provinent de Creu Roja Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: