Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’exdiputada de la CUP Gabriela Serra farà una xerrada a les V Jornades de dejuni a Tarragona

Serà el proper dissabte dia 12, a les 17:00h, al local de la Colla Jove Xiquets de Tarragona en un col·loqui sobre ‘Brigades internacionals de la Pau’

L'exdiputada de la CUP, Gabriela Serra en una imatge d'arxiu L'exdiputada de la CUP, Gabriela Serra en una imatge d'arxiu CCMA
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 10 Gener 2019 13:38

Les cinquenes jornades de dejuni-prou ostatges a Tarragona per la llibertat dels presos polítics i exiliats, i per la llibertat d’expressió se celebraran aquest cap de setmana a un nou punt de trobada, al local de la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

Sota el lema ‘la no-violència, la nostra força’ es pretén fer un dejuni complet durant els dos dies que duren les jornades. Les activitats del programa són obertes a tothom, encara que no es faci el dejuni. Aquest començarà dissabte, a les 15:00h. Posteriorment, a les 17 :00h, tindrà lloc la xerrada a càrrec de Gabriela Serra sobre ‘Brigades internacionals de la Pau’. A les 20 :00h, hi haurà la projecció del capítol ‘No-Violència’ del programa Latituds de TV3, i es farà una encesa d’espelmes al voltant del llaç groc i la lectura del manifest ‘Prou ostatges’.

L’últim dia, a les 10:00h, començarà amb un taller teòric-pràctic de meditació. A les 11:30h, hi haurà una lectura de poemes a càrrec de Cinta Mullet. Per finalitzar, a la 13:30h, es farà la valoració de la jornada i qui vulgui podrà escriure cartes als presos i preses.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: